Over ons

Zakenkantoor RAF postelmans

Over ons

Wie zijn we

Ons Kantoor In Lummen

In 1987 nam Raf de verzekeringsportefeuille over van zijn vader Martin. In 1990 werd het kantoor in de Kerkstraat aangekocht om daar dan de professionele activiteiten verder uit te bouwen... met succes! 

Naast de vele voordelen die u heeft via een verzekeringsmakelaar, biedt het kantoor u ook bankservices aan via Crelan. 

Sinds 2000 kwam Martine ook in de zaak als medewerkend echtgenote. Na enkele kleinere overnames kwam in 2014 ook makelaar Frank Smolders de rangen versterken. 

Ondertussen blijft ons kantoor nog altijd sterk groeien. Hiervoor werken we samen met tal van verzekeringsmaatschappijen.

In deze uitdagende sector met steeds meer digitale oplossingen, streven we nog meer dan ooit naar het persoonlijk contact in combinatie met deze digitaliteit! 
​​​​​​​
Wij gaan er prat op dat onze bereikbaarheid, samen met onze menselijke aanpak, geapprecieerd wordt door al onze klanten!

over ons

Wat u over Zakenkantoor Raf Postelmans moet weten

Zakenkantoor Raf Postelmans is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Lummen voor bedrijven en particulieren. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t. verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

ons diensten

Zakenkantoor Raf Postelmans tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • Vrijblijvend advies,
  • Checkup van al uw verzekeringen,
  • Analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • Optimalisatie en realisatie van al uw risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.


Hey, geef hier je mailadres als je interessante weetjes en tips van Raf en Frank wil ontvangen.

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Heeft u vragen?

Bel ons op het nummer 013/52.23.03 of stuur een bericht. Wij contacteren u binnen de 2 werkdagen.

Contacteer Ons

Wenst u meer te weten over Zakenkantoor Raf Postelmans?

Bel ons 013/52.23.03 of stuur een bericht

Contacteer Ons