BA Motorrijtuigen: verplichte verzekering voor auto, motor- en bromfietsenVan zodra u zich in het verkeer begeeft met een gemotoriseerd voertuig zoals een auto, moto, brom- of snorfiets, vrachtwagen,… dan bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten.

De dekkingen en wettelijke contractuele bepalingen zijn bij wet vastgesteld en dus overal dezelfde. Dit wil niet zeggen dat de service en bijkomende voordelen overal dezelfde zijn. Verzekeraars spelen hierop in en geven voordelen als levenslang behoud bonus malus graad, gratis bijstand na ongeval, derde betaler systeem na ongeval,…

Een goedkope premie is dus zeker niet altijd een betere koop. Leg zeker de voorwaarden naast elkaar en niet enkel de premie! Als bewijs van dekking dient u steeds het geldig groen verzekeringsbewijs bij te hebben in het voertuig. Wie potje breekt… in principe is het de verzekeraar van de in fout zijnde partij die de schade betaalt aan de andere partij. Omdat dit in de praktijk redelijk lang kon duren alvorens tot schadevergoeding kon worden overgegaan, hebben de verzekeringsmaatschappijen onderling overeenkomsten afgesloten.

Wenst u graag bijkomend advies?

Zakenkantoor Raf Postelmans is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t. verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten.


Contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Wenst u meer te weten over Zakenkantoor Raf Postelmans?

Bel ons 013/52.23.03 of stuur een bericht

Contacteer Ons


Hey, geef hier je mailadres als je interessante weetjes en tips van Raf en Frank wil ontvangen.

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Heeft u vragen?

Bel ons op het nummer 013/52.23.03 of stuur een bericht. Wij contacteren u binnen de 2 werkdagen.

Contacteer Ons

Wenst u meer te weten over Zakenkantoor Raf Postelmans?

Bel ons 013/52.23.03 of stuur een bericht

Contacteer Ons