Bank. Verzekeringen. Kredieten.

Verzekeringsmakelaar RAF postelmans Lummen

Verzekeringen.
Pensioenopbouw.
Beleggen.
Kredieten.

Profiteer van onze jarenlange ervaring, snelle service en vlotte bereikbaarheid! Contacteer ons via de knop 'Maak een afspraak' of laat je gegevens achter via de knop 'Offerte aanvragen'.

Offerte aanvragen

Klik hier

Verzekeringen

Zakenkantoor Raf Postelmans is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Lummen voor bedrijven en particulieren. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t. verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten.

Ontdek Meer

Particulieren

Uw gezinsleden en uzelf verdienen de beste bescherming. Samen met ons team waken we erop dat uw bezittingen, uw mobiliteit, uw toekomst en uw gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen.

Ontdek Meer

Ondernemingen

Een onderneming of een eigen zaak vraagt volledige toewijding en de nodige inspanningen om alles in goede banen te leiden. Hierdoor hebt u waarschijnlijk weinig of geen tijd om de risico’s van uw activiteiten te bepalen. 

Ontdek Meer

Over ons

Zakenkantoor Raf Postelmans

U zoekt een verzekering die past bij uw gezinssituatie en die de nodige bescherming biedt? Uw verzekeringsdossier heeft nood aan een grondige herziening?
​​​​​​​
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Lummen bieden wij verzekeringen aan van verschillende verzekeraars. Wij zoeken voor u naar de beste oplossing tegen de beste prijs.

Hulp nodig?

Hoe zeker bent u van uw inkomen?

Aaaahh, pensioen ... Tijd om te genieten. Maar dat is moeilijk als u elke maand moet schrapen om rond te komen. Uw pensioen - wettelijk en aanvullend - simuleert u hier eenvoudig via Gonna.be.

Gonna.be

onze partners

Enkele van onze partners

Onze partners zijn degelijke en betrouwbare maatschappijen erkend bij het FSMA. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij de beste voorwaarden aan tegen de beste prijs, in alle onafhankelijkheid.

Particulieren

Onafhankelijk Advies

U vraagt zich ongetwijfeld af of u goed verzekerd bent? Zakenkantoor Raf Postelmans biedt u een persoonlijke service, deskundigheid en professioneel advies. En waar mogelijk besparen we op de kosten van de verzekeringen.

Gratis Check-up

We nemen uw activiteiten en uw verzekeringen onder de loep en zorgen voor de nodige oplossingen op maat van u en uw familie. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt.

Ook na schade

Na de afsluiting van het contract staan we u bij indien u een beroep doet op het verzekeringscontract dat u bij ons heeft. U zal snel en efficiënt geholpen worden door ons kantoor. Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.

Ontdek Ons Aanbod

KMO en zelfstandigen

Bij ons is een ondernemer gerust! 

Een onderneming of een eigen zaak vraagt volledige toewijding en de nodige inspanningen om alles in goed banen te leiden. Hierdoor hebt u weinig of geen tijd om de risico’s van uw activiteiten te bepalen.

Grondige analyse

De medewerkers van Zakenkantoor Raf Postelmans maken een grondige analyse van uw activiteit. De risico’s worden ingedekt en advies m.b.t. preventie kan al heel wat problemen vermijden. Ondernemerschap verdient het beste advies en professionele ondersteuning in verzekeringen en financieringen.

Product- en marktkennis

Al onze experten beschikken over doorgedreven product- en marktkennis. U krijgt dan ook de beste verzekering aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Geen nodeloze kosten, wel goed verzekerd.

Ontdek Ons Aanbod


Hey, geef hier je mailadres als je interessante weetjes en tips van Raf en Frank wil ontvangen.

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Heeft u vragen?

Bel ons op het nummer 013/52.23.03 of stuur een bericht. Wij contacteren u binnen de 2 werkdagen.

Contacteer Ons

Wenst u meer te weten over Zakenkantoor Raf Postelmans?

Bel ons 013/52.23.03 of stuur een bericht

Contacteer Ons